35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  18
  јан
  2019

  Dodjela nagrada najboljim sportistima Tivta za 2018. (Radio Tivat i Sekcija sportskih novinara)

  18DTV Partizan
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
372 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Jubilarno 10. izdanje Međunarodnog muzičkog festivala za harmoniku - Harmonika Festa otkazano je do daljnjega, saopštili su danas organizatori.
Poprečno prekopavanje javne saobraćajne površine – ulica Bokeljška u naselju Seljanovo počeće u ponedjeljak, 1. juna i trajati do četvrtka, 4.juna.
Sredinom prošle godine u Crnoj Gori je bilo 622.028 stanovnika, pokazuju podaci Monstata. Kako se ističe, u Crnoj Gori na osnovu prirodnog priraštaja na 1.000 stanovnika, broj stanovnika se godišnje poveća za jednog stanovnika. Očekivano trajanje života na rođenju u 2019. godini je 76,7 godina.
Stav Ministarstva prosvjete je da bi maturske i polumaturske večeri, u svijetlu popuštanja epidemioloških mjera, trebalo održati, i to u skladu sa jasnim smjernicama i preporukama Instituta za javno zdravlje.

Radnici Službe komunalija Komunalnog doo danas su angažovani na uređenju pojasa pored saobraćajnice od kružnog toka ka upravnoj zgradi kompanije „Adriatic Marinas“ na Seljanovu. U dijelu ulice Blaža Jovanovića, pored ograde teniskih terena, radnici su krčili i sjekli  zaraslo šiblje. Sa tog dijela pokupljeno je oko...

Nina Petković konačno je doputovala u Crnu Goru nakon 74 dana provedenih u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, koja ju je snašla na brodu gdje je imala pjevački angažman.
Kruzing sezona u Kotoru mogla bi da počne krajem jula, a od jeseni najavljeni su i dolasci najvećih kruzing kompanija, saopštio je prvi čovjek Opštine Željko Aprcović.
Početak suđenja petočlanoj kriminalnoj grupi koja je pokušala da prošvercuje 56 kilograma kokaina školskim brodom ,,Jadran“ iz Tivta u Tursku, zakazano je za 26. jun, kazao je za Pobjedu advokat Ratko Pantović.