35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

ANKETA:

Umijete li da kontrolišete strah?
566 votes
Vijesti

Četiri ekipe radnika Komunalnog danas su bile angažovane na području opštine na različitim aktivnostima. Prema riječima šefa Službe komunalija, Miloša Tripinovića dvije ekipe kosaca bile su angažovane na javnim površinama i oko putnih pojasa na području Krtola, u naseljima ,Radovići , Djuraševići i Krašici. "Druga ekipa...

Mreža organizacija iz država sa prostora bivše SFRJ koje se bave suprotstavljanjem širenja dezinformacija pokrenula je Viber zajednicu Kovid-19 Provjereno, koja će javnosti regiona omogućiti kvalitetnije informisanje i skrenuti pažnju na veliki broj dezinformacija o koronavirusu.

Služba zaštite i spašavanja i DOO Komunalno Tivat završili su danas treću dezinfekciju šireg područja opštine. Tretiranje se vrši rastvorom vode i hlora u odnosu koji je preporučio Institut za javno zdravlje tako da tretiranje nije opasno za biljni i životinjski svijet....

Predlog izmjena Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, kojim se omogućava isplata socijalnih davanja u izbornoj godini i u slučaju epidemije ili pandemije zaraznih bolesti, nalazi se u skupštinskoj proceduri.
Milijarde koje danas trošimo kako bismo izbjegli veću katastrofu ulaganje su u budućnost i uključivaće nekoliko generacija. Iz tog razloga se sredstva iz našeg sljedećeg budžeta moraju ulagati na pametan i održiv način, kazala je predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.
Ministarstvo kulture obezbijedilo je danas po jedan paket sa zaštitnim maskama, rukavicama i dezinfekcionim sredstvom za tivatske medijske kuće, Radio Tivat, Radio Dux i Boka News.
Noć je protekla mirno, i u Tivtu nije bilo nepoštovanja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela.