35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

ANKETA:

Umijete li da kontrolišete strah?
1182 votes
Vijesti

Poznati crnogorski karikaturista Darko Drljević na svoj prepoznatljiv način nacrtao je karikaturu koja predstavlja epidemiologa Senada Begića i direktora Instituta za javno zdravlje Bobana Mugošu u borbi protiv koronavirusa....

Redovne konferencije za medije Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti od sjutra će se održavati svakog radnog dana u 17 časova, uz direktan TV prenos, umjesto dosadašnjih dviju konferencija za medije dnevno, odlučilo je NKT.
U Crnoj Gori je registrovano još 11 slučajeva korona virusa, nijedan iz Tivta. Ukupan broj oboljeli sada je 214, saopštili su iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).
Gradsko pozorište Podgorica predstavlja PRVI INTERNET REGIONALNI FESTIVAL TEATRA ZA DJECU – PIR FESTIVAL od 8. do 16. aprila. Najmlađa publika imaće priliku da na Jutjub kanalu Gradskog pozorišta, sa početkom u 17 sati, pogleda predstave devet regionalnih teatara.
U blizini naselja 7. juli od strane komunalne policije i inspekcije zateceno je lice B. B.(1968) kako iz kombi vozila na ulici prodaje prehrambene proizvode i garderobu. Tu su bila prusutna jos tri gradjanina-saopšteno je izt ivatske policije.