35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  28
  нов
  2018

  Okrugli sto za političke partije o Nacrtu budžeta opštine za 2019.

  10Sala za sastanke Opštine Tivat
Anketa

Da li nam zbog epidemije treba ponovo mjera "zaključavanja"?
280 votes
Reklame
Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1.844 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 584 novopozitivnih1 slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2, saopšteno je iz IJZ.

Videom čije snimanje su završili juče, Muzička škola Tivat se, kako su i najavili ranije, pridružila manifestaciji “Novembarski dani”. Muzički video i priču o školi snimali su u čast Dana opštine i 56 rođendana škole. Muzički pozdrav Gradu - YouTube...

U Donjoj Lastvi u Jugoslovenskom domu P. D. „Ljudevit Gaj“ iz Lastve priredilo je 18 o. mj. zabavno veče koje se sastojalo od vrlo uspjelo odigrane komedije „Liječnik protiv volje“ od Moliere- a i vrlo dobro otpjevanih horskih tačaka, koje je izvelo P. D. „Lj. Gaj“ pod dirigovanjem g. Antuna Kopitovića.

Telekom je tradicionalno i za Extra TV korisnike pripremio novogodišnji poklon. Od danas do 15. januara korisnicima će biti otključani svi kanali iz dodatnih paketa na koje nisu pretplaćeni, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport, Pink i Cinestar TV pakete. Sportski, filmski, dječji, muzički...

Novo britansko istraživanje sugeriše da Kovid-19 može uzrokovati plućne abnormalnosti koje se mogu otkriti i više od tri mjeseca nakon što su pacijenti zaraženi, piše BBC.