35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  28
  нов
  2018

  Promocija knjige Jadranke Selhanović "Kult Sovjetskog Saveza i Staljina u CG 1945-1948"

  20Galerija "Buća"
Anketa

Spremate li zimnicu?
250 votes
Reklame
Vijesti
Sa atraktivne lokacije na obali Seljanova uklonjeni su objekti koji su duže vrijeme onemogućavali slobodan prolaz građanima, a sve po nalogu opštinskog Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor.
Književno veče ,,Međunarodna književno- kulturna suradnja„ na kojoj će u sklopu istoimenog projekta biti promovisane dvije antologije savremene crnogorske i hrvatske poezije – Razlog za pjesmu i Odlazak u stihove, koautora Željke Lovrenčić iz Zagreba i Božidara Proročića sa Cetinja, biće upriličeno večeras od 19 sati.
U kompaniji To Monenegro zadovoljni su rezultatima za tri i po mjeseca od prvog leta. Prihod od prodaje karata je 4 mil EUR, a prevezeno je 70.000 putnika, kazao je za TVCG izvršni direktor Predrag Todorović.

Triatlon klub „Multisport akademija Mayer“ i Turistička organizacija opštine Kotor organizuju petu po redu međunarodnu triatlon trku pod nazivom „Ocean Lava Montenegro“ u nedelju, 26. septembra sa početkom u 07 sati.

Učesnike u saobraćaju danas očekuju uglavnom suvi kolovozi, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi, neophodna je dodatna pažnja je je izmijenjen režim vožnje.
Šesto po redu hemijsko tretiranje palmi vrste “Kanarska datula” sprovešće se sutra kako bi se spriječilo dalje širenje crvenog palminog surlaša.
Sve nacionalne digitalne kovid potvrde koje su izdate u Crnoj Gori su validne i takve će ostati sve dok i jedan od četiri uslova iz tog dokumenta bude važeći, pojasnili su za Dnevne iz Ministarstva zdravlja.
Nacionalni prevoznik Luksemburga Luxair potpuno će ukinuti letove prema Crnoj Gori, Turkish Airlines će smanjiti njihov broj, dok je Air Serbia odlučila da ih poveća.
Generalna Skupština UN-a proglasila je 23. septembar za Međunarodni dan znakovnih jezika u znak sjećanja na datum kada je Svjetska federacija osoba oštećenog sluha osnovana 1951.