35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  22
  нов
  2018

  Koncert Srednje muzičke škole

  20DTV Partizan
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
506 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Legendarni crnogorski vaterpolista Boris Zloković, napustio je bolnicu u Beogradu, nakon borbe sa koronavirusom, prenosi Televizija Vijesti.

beranskoj bolnici su tokom noći preminula još dva pacijenta od posljedica koronavirusa, što je ukupno šest od novog talasa pandemije u Crnoj Gori. U pitanju su pacijent iz Rožaja star 59 godina, koji je imao hroničnih tegoba, i pacijent iz Bijelog Polja star 65 godina, koji...

Iako su poštovaoci muzike  navikli da u drugoj nedjelji jula počinje jedanaestodnevna svetkovina klasične muzike, Međunarodni festival Dani muzike odložen je za jesen, saopštili su iz organizacionog tima festivala , producent JUK “Herceg fest”.
Priča koju sam ispričala je šarena, izmještena iz očekivanog konteksta, čini nas onim što jesmo i nadahnjuju naše živote novom energijom. Ona teče kroz 25 radova u akrilu, crtežu , kombinovanoj tehnici -olovka, tuš, pero, a inspiracija je došla uz čitanje knjige "Antiki fagot", novinara i publiciste Maša Čekića ", rekla je likovna umjetnica, Hana Mirkov, nakon otvaranja 7. samostalne izložbe koja je sinoć priređena u Tivtu. 
Podizanjem zastave Libertas na tvrđavi sv. Ivan sinoć su svečano otvorene 71. Dubrovačke ljetne igre koje će trajati do 25. avgusta na 13 scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika.
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja isplatilo je ukupno 332 hiljade EUR podrške za 1,39 hiljada poljoprivrednih proizvođača koji su ostvarili pravo na subvenciju po hektaru za višegodišnje zasade.
Prijave na Konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija Univerziteta Crne Gore, za studijsku 2020/21. godinu, u okviru drugog upisnog roka, podnosiće se isključivo elektronski, u subotu 18. jula  do 16 časova.

Pretežno sunčano i toplo. U popodnevnim satima u kontinentalnim predjelima umjeren razvoj oblačnosti, a ponegdje se očekuje i kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina, prvenstveno na sjeveru zemlje. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 24 do 37 stepeni. Prognoza vremena...