35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  16
  нов
  2018

  Obilježavanje Dana predaje austrougarske flote

  19Zbirka pomorskog naslijeđa
Anketa

Da li biste prijavili neodgovornu osobu koja ne poštuje epidemiološke mjere?
333 votes
Reklame
Vijesti
U Crnoj Gori je protiv korona virusa do sada vakcinisano 1.927 osoba, što je 0,3 odsto stanovništva, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me. a prenosi RTCG.

Vaterpolisti Jadrana poraženi su večeras u Budimpešti od Ferencvaroša 12:5, u trećem kolu drugog turnira Lige šampiona. Hercegnovski tim izgubio je prethodna dva dana i od Breše 11:6 i Barselonete 12:9. Jadran će u posljednjem kolu drugog "balona" igrati protiv Hanovera sjutra od 19 sati....

Futsal reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Podgorici selekciju Belgije 4:3, u utakmici trećeg kola sedme grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022.
Talas nasilja koji je i ovih dana registrovan u Crnoj Gori mora biti suzbijen, poručili su iz institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda i najoštrije osudili jučerašnji napad na člana LGBT Foruma Progres.
Vlada je odlučila da za turističke vaučere koji se dodjeljuju u okviru novog paketa mjera pomoći mogu, osim izdavaoca registrovanog privatnog smještaja, aplicirati i seoska domaćinstva koja se bave ugostiteljskim uslugama.
Građani koji pripadaju prioritetnim grupama mogu da pozovu Call centar na broj 1717 i zakažu vakcinaciju, oni iz opšte populacije pozivanjem toga broja iskazuju interesovanje, a o terminu vakcinacije biće obaviješteni kada stigne dovoljan broj vakcina.

Epidemiološka situacija u Tivtu i dalje je složena i potrebno je u narednom periodu intenzivirati mješovite patrole koje čine službenici Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor, pripadnici Službe zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta, kao i službenici OB Tivat, zaključeno je na današnjem sastanku...