35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  16
  нов
  2018

  25. sjednica Skupština opštine Tivat

  10hSkupštinska sala
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
217 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom tokom ljeta će, u saradnji sa zakupcima plaža i nadležnim institucijama, utvrditi koliko je slabija sezona u odnosu na prethodne i na osnovu toga odrediti cjenovnik zakupnina za ovu godinu.
Putovanja su od 1. marta zbog pandemije obustavljena, a svi koji su preko turističkih agencija u to vrijeme trebali da iskoriste odmor dobiće vaučere i moći će da biraju do kraja godine kada će iskoristiti plaćeni termin.
Crna Gora prošla je dva inkubaciona perioda od 28 dana bez novih slučajeva koronavirusa, što znači da su se stekli uslovi da se odjavi epidemija, saopštio je pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje (IJZ) Senad Begić.
U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, uglavnom u popodnevnim satima lokalno kiša ili kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar povremeno umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 25 stepeni.
Od jučerašnjeg presjeka stanja do danas u 17 sati laboratorijeInstituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) su završile analizu 86 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije Kovid19.

U skladu sa mjerama donijetim od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, učenici vrtića medjunarodne škole u tivtu od danas su u školskim klupama. KSI Montenegro je privatna obrazovna ustanova koja u svom sastavu ima vrtić, osnovnu, srednju školu i učenički internat. Od 16.marta program se u školi...

Sekretarijat za investicije, uređenje prostora i održivi razvoj obavještava zainteresovanu javnost da je nosilac projekta, „Luštica Development“ a.d. iz Tivta, Radovići bb, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za Hotel kategorije 5*- Marina hotel.
Porto Montenegro od početka globalne pandemije Covid 19 poštuje i implementira sve odluke Vlade Crne Gore i Svjetske zdrastvene organizacije o prevenciji i zaštiti zaposlenih, gostiju i javnosti – većina djelatnosti su se obavljale iz digitalne kancelarije, a kako su mjere popuštale, po instrukcijama institucija, počeli su sa radom marina sektor, više od 60 zakupaca: svjetski modni brendovi, restorani, kafeterije, vinarija, frizerska i kozmetička usluga, jahting agencije, itd. Sve se obavlja po najvisočijim standardima zaštite, od socijalne distance, maski i rukavica, do najkvalitenijih mašina i hemijskih sredstava za dezinfekciju - saopšteno je iz Porto Montenegra.