35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

ANKETA:

Umijete li da kontrolišete strah?
568 votes
Vijesti
U saradnji Uprave za inspekcijske poslove i Službe komunalne policije sprovedena je kontrola u cijeloj opštini iza 13 časova.
Crveni krst Crne Gore je od početka krize zbog koronavirusa veoma aktivan u ublažavanju njenih posljedica i svakodnevno pruža pomoć ugroženim građanima, saopštili su danas iz te organizacije, ističući da su do sada ukupno pomogli 9.255 porodica i pojedinaca.

Četiri ekipe radnika Komunalnog danas su bile angažovane na području opštine na različitim aktivnostima. Prema riječima šefa Službe komunalija, Miloša Tripinovića dvije ekipe kosaca bile su angažovane na javnim površinama i oko putnih pojasa na području Krtola, u naseljima ,Radovići , Djuraševići i Krašici. "Druga ekipa...

Mreža organizacija iz država sa prostora bivše SFRJ koje se bave suprotstavljanjem širenja dezinformacija pokrenula je Viber zajednicu Kovid-19 Provjereno, koja će javnosti regiona omogućiti kvalitetnije informisanje i skrenuti pažnju na veliki broj dezinformacija o koronavirusu.

Služba zaštite i spašavanja i DOO Komunalno Tivat završili su danas treću dezinfekciju šireg područja opštine. Tretiranje se vrši rastvorom vode i hlora u odnosu koji je preporučio Institut za javno zdravlje tako da tretiranje nije opasno za biljni i životinjski svijet....