35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  04
  нов
  2018

  Fudbal: Arsenal - Jezero (Druga liga)

  13Stadion Arsenala u Gradskom parku
Anketa

Da li treba organizovati maturske večeri?
383 votes
Reklame
Vijesti
NVO „Veritas“ CG je Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma. Osnovano je u decembru 2019 kao humanitarna, dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija. Cilj je pružanje psihološke i psihosocijalne podrške ženama oboljelim od malignih bolesti.

Na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja Tivat moguće je vakcinisati se i u danima vikenda- subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati, obavještavaju iz tivatske javno-zdravstvene ustanove....

Dragim sugrađanima čestitamo dan Svetog Antona Padovanskog, sveca zaštitnika Tivta. Bez obzira na vjeroispovjest, Tivćani Svetog Antona, kao patrona, zaštitnika mjesta, slave od 18.vijeka.
Kašnjenje sa usvajanjem budžeta i sa njim povezanih pretpostavki potrebnih za realizaciju najveće statističke akcije, ukazuju da realizacija popisa stanovništva, domaćinstava i stanova ne može biti sprovedena u 2021. godini u skladu sa međunarodnom metodologijom i međunarodnim konceptom kvaliteta, saopštili su za Pobjedu iz Uprave za statistiku (MONSTAT).
Drugi kvalifikacioni dan Evropskog prvenstva za jedriličare do 21 godine u olimpijskim klasama, koje se jedri u uvali Trašte u Tivtu od 9. do 16. juna, protekao je u užarenoj sportskoj atmosferi uz realizaciju planiranog- odjedrene su tri regate u klasama ILCA6 i ILCA7.

U južnim i centralnim predjelima prijepodne pretežno sunčano, a u drugom dijelu dana promjenljivo oblačno ponegdje uz prolaznu kišu i grmljavinu. Na sjeveru promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito sredinom dana i poslijepodne. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne u sjevernim...

U Crnoj Gori je od posljednjeg presjeka registrovano 14 novih slučajeva infekcije koronavirusom, a preminuo je pacijent iz Ulcinja (65), saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).
Iz Evopske građanske perspektive 2020 ističu, da se Svjetski dan borbe protiv dječijeg rada obilježava 12. juna, kako bi se usmjerila pažnja na globalni opseg dječijeg rada, te radnje i napore potrebne za njegovo uklanjanje.
U susret Svjetskom danu dobrovoljnog davalaštva krvi a sa ciljem ukazivanja na značaj doniranja ove dragocjene tečnosti, DOO Školjke Boke Kotor organizuje akciju darivanja mušulja od po 5kg , za sve humane davaoce krvi.