35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  26
  окт
  2018

  Film: NOĆ VJEŠTICA

  20,30Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
420 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti

U Kabinetu predsjednika Opštine Tivat danas je upriličeno potpisivanje ugovora sa realizatorima projekata koji su sredstva dobili na osnovu Odluke o sufinansiranju projekata za izdavačku djelatnost za 2020.godinu, saopštili su iz Opštine. .Za sufinansiranje projekata za izdavačku djelatnost Opština Tivat je ove godine obezbijedila sredstva u...

Institucija Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore danas je u hotelu Palma organizovala promociju brošura o zabrani svih oblika seksualnog iskorišćavanja i zlostavljanja djece.
Javne predškolske ustanove u Crnoj Gori sjutra počinju sa radom. Prema riječima direktorice vrtića Bambi, Katarine Hercegovac, tivatski vrtić je spreman za prijem djece.
Trećeg juna obilježavamo graničnike crnogorske istorije. Prije četrnaest godina Skupština Republike Crne Gore proglasila je obnovu crnogorske nezavisnosti. Prije tri decenije Socijaldemokratska partija krenula je u trajanje na pravoj strani istorije - kaže se u saopštenju ove partije.

Mjesna zajednica Stari grad i ove godine priređuje manifestaciju “Kotorska pašta” koja za cilj ima očuvanje autentičnog recepta kotorske krempite, tzv. pašte, inače gastronomskog brenda drevnog Kotora. Događaj je zakazan za subotu 6. jun u 10.30, na ulazu u Stari grad. Pokrovitelj manifestacije je Opština...

U susret 5. junu Svjetskom danu zaštite životne sredine, Dječiji savez Tivta i MK “Da Qui” priredili su danas akciju sađenja u Malom gradskom parku. Ovo je još jedna u nizu ekoloških akcija koju ove dvije NVO priređuju dugi niz godina u okviru kojih kupuju sadnice i poklanjaju ih javnim površinama u gradu, utičući tako na podizanje ekološke svijesti djece i mladih.