35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  25
  окт
  2018

  Film: NOĆ VJEŠTICA

  20,30Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li vas je Biro rada ikada pozvao da vam ponudi posao?
352 votes
Reklame
 • Bokeski polumaraton
Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i dostavile rezultate 2 852 uzorka na novi koronavirus.
U emisiji ,,Mikser“ gošća Radio Tivta bila je direktorica JU Muzej i galerija Tivat, mr Jelena Bošković. Ona je govorila o uspješno završenoj ljetnoj sezoni, konkursu koji će uskoro biti objavljen za akademske slikare koji žele da izlažu, o predstojećoj manifestaciji Novembarski dani, kao i o sanaciji kule Buća.

Najmanja opština u Crnoj Gori, ali grad prepoznat po žućenici, bući i superjahtama, od danas je domaćin i globalnom servisu – Glovo, koji povezuje građane Tivta s brojnim restoranima, supermarketima i maloprodajnim objektima. Neki od najposjećenijih tivatskih restorana dio su Glovo mreže u Tivtu, a među...

„I mi Boke“ je NVO osnovana u Kotoru 2019 godine. Iako nemaju svoju prostoriju to ih ne sprečava da se maksimalno angažuju na poboljšanju uslova života osoba sa invaliditetom. Korona ga je dodatno otežala ali nije spriječila da u ovom mjesecu obilježe svjetski Dan mentalnog...

Institutu za ljekove i medicinska sredstva (CInMED) do 19. oktobra dostavljeno je 387 prijava sumnji na neželjene događaje nakon primjene vakcina protiv korona virusa, od kojih se ni jedna nije odnosila na reakcije na treću dozu.
U Shoping centaru Butiko (Radanovići), u petak i subotu,  održaće se ”Sajam domaćih proizvoda”. Ovaj sajam ima za cilj očuvanje tradicionalnih vrijednosti svih krajeva Crne Gore kroz autentične zanate i proizvode rađene po tradicionalnoj recepturi-saopštili su organizatori.