35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  25
  окт
  2018

  Film: ALADIN 2

  18Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
184 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Preko Interneta veceras je odigrano online Prvenstvo Evrope u sahu u kategoriji do 2.3oo poena.
Vlada Crne Gore je u srijedu, 20. maja, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova utvrdila Predlog zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti kojim se bliže uređuje ponašanje stanovništva, poslodavaca i drugih subjekata u određenim situacijama, u skladu sa epidemiloškim indikacijama i propisuju odgovarajuće mjere, radi sprečavanja unošenja zaraznih bolesti u zemlju, suzbijanja i sprečavanja prenošenja u druge zemlje, kao i radi zaštite stanovništva od zaraznih bolesti.
Poštujući mjere NKT-a, ove godine neće se održati '' P(i)jat od žućenice '', centralni i najpopularniji program tradicionalne međunarodne gastro manifestacije Žućenica fest, saopšteno je iz Organizacije žena Tivat.
Михољски збор се осећа одговорним да у име својих чланова и верујућег народа са простора  Боке Которске ,упути оштар протест на рад органа реда ,поводом привођења свештеника оца Миајла Бацковића за које није постојало реално законско оправдање-stoji u saopštenju Miholjskog zbora.

Prvih dana juna Crna Gora će otvoriti granice za one zemlje koje budu ispunjavale epidemiološke kriterijume Instituta za javno zdravlje. Granice će se otvarati za one zemlje u kojima je broj zaraženih 25 i manje u odnosu na 100.000 stanovnika, odnosno sa sličnom epidemiološkom situacijom kao...

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od jučerašnjeg presjeka stanja završile analizu 176 uzoraka, među kojima nije bilo novih slučajeva koronavirusa....

Bitku sa ovako opakim virusom smo dobili i Crna Gora je postala prva "korona fri" država u Evropi, kazao je predsjednik Vlade Duško Marković na pres konferenciji i poručio da je to rezultat na koji moramo biti ponosni. Premijer je saopštio da je plan da se od naredne sedmice otvore vrtići i igraonice.

U Tivtu je danas počelo postavljanje vodovodnog cjevovoda kojim će Herceg Novi biti povezan na sistem Regionalnog vodovoda. Građevinski radovi na spajanju opštine Herceg Novi na Regionalni vodovod počeli su u godini u kojoj se obilježava decenija od početka isporuke vode za piće opštinama na Crnogorskom...

Zbog premještanja kioska jutros je privremeno bio obustavljen saobraćaj Druge dalmatinske. Kiosk je premješten na Trg magnolije, u blizini Zelene pijace, kako bi stanarima zgrade u ulici Druge dalmatinske bio omogućen prilaz pješačkoj zoni, kazao je vd sekretar za investicije, uređenje prostora i održivi razvoj, Marko Petričević.