35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
338 votes
Vijesti
Činjenica da Javne ustanove domovi starih, licencirani dom Duga, Komanski most, centar Ljubović i Dječiji dom Mladost u Bijeloj za sada nemaju ni jedno lice zaraženo virusom kovid 19, govori o disciplini i tome da se preporuke NKT-a poštuju na najbolji mogući način, saopštio je predsjednik Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Suad Numanović.
Pretežno sunčano. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, ponegdje kratkotrajno na udare i jak, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 23 stepena.
Nije lako odraslima da budu u kući, ali je možda mrvicu teže djeci. Žele trčati slobodno, biti na suncu, brati cvijeće, družiti se. Korona nam to ne da.
Kućni ljubimci ne prenose koronavirus, zbog čega njihovi vlasnici ne bi smjeli da ih napuštaju, poručila je predsjednica podgoričkog Društva za zaštitu životinja, Svetlana Manojlović.
Jedini način da spriječimo širenje korona virusa je da ostanemo u kući, a svaki izlazak napolje nosi rizik, poručio je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore dr Boban Mugoša.
Od jutrošnjeg presjeka pa do 16:45 sati analizirano je 79 uzoraka od kojih su dva bila pozitivna na novi koronavirus. U Crnoj Gori je od početka dešavanja, od Kovida 19 oboljela 241 osoba, saopšteno je iz IJZ.
U promo sedmici, Tiramola Radio Tivta u službi akcije "Meštar o' konopa 2020", kreativnog izazova za Bokelje u produkciji kompanije UNA Montenegro donosi razgovore sa ambasadorima projekta. UNA nam je dala priliku da se u uslovima kućne izolacije družimo, a povezaće nas konop. Gošća današnjeg izdanja Tiramole, koja se emituje u okviru našeg jutarnjeg programa od 9:45h, bila je Tanja Radonić, umjetnica iz Tivta.