35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  05
  окт
  2018

  Film: KONDORITO

  18Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li se plašite koronavirusa?
539 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Zbog uvođenja novih privremenih mjera za teritorije opština Rožaje, Gusinje, Berane i Bijelo Polje utakmice Druge fudbalske lige na svojim stadionima neće moći da igraju Ibar i Jedinstvo.
Veliko mi je zadovoljstvo da mogu da najavim otvaranje linije Luksemburg-Tivat, za koju smo se svesrdno zalagali i koja je plod saradnje sa nacionalnom aviokompanijom Luksemburga – Luxair-om. Prvi let će startovati 19. jula i za sad će jednom sedmično prevoziti putnike, rekao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile analizu 475 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 47 rezultata bilo pozitivno. Radi se o pacijentima iz Rožaja (17), Podgorice (16), Tivta (5), Danilovgrada (2), Budve, Petnjice, Andrijevice, Bara, Herceg Novog, Cetinja i Nikšića po 1.
Vlada Crne Gore je danas na svom Instagram nalogu saopštila da će sjutra na aerodrom u Tivtu sletjeti čarter avion iz Kijeva.

„Uz prisustvo službenika Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom koje upravlja ovim rezervatom, republički inspektor za ribarstvo u junu mjesecu izvršio je kontrolu nezakonitog ribolova u granicama posebnog rezervata prirode 'Tivatska solila'. Iako je bilo više prijava o sporadičnom ulasku u zaštićeno područje sa ciljem izlova ribe...

Službenici Komunalne policije i Uprave za inspekcijske poslove Opštine Tivat danas su od jutarnjih sati, obišli veći broj lokacija u Tivtu i intezivno kontrolisali sprovođenje preporuka i mjera Nacionalnog koordinacionog tijela /NKT/, sa ciljem sprečavanja širenja koronavirusa.

Prema nedavnom istraživanju beogradske agencije House of win, koje se održalo između 20.6 i 28.6. Hrvatska građanka inicijativa ima podršku od 0,9 posto - saopšteno je iz ove stranke.