35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  03
  окт
  2018

  Sadnja stabla generacije

  9:30 amVeliki gradski park
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
445 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Radnici Komunalno DOO Tivat inače imaju pune ruke posla, a situacija sa koronavirusom je samo pridodala, kazao je u jutarnjem programu Šef komunalija Miloš Tripinović.

Epidemiološka služba Doma zdravlja Tivat dobila je od Instituta za javno zdravlje novi protokol o postupanju sa oboljelima i kontaktima COVID19 pacijenata. Kontakti oboljelih osoba se odmah smještaju u samoizolaciju - karantin 21 DAN, po rješenju inspekcije. Uzorkovanje se vrši ukoliko je kontakt razvio simptome tokom trajanja...

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Kotoru i Tivtu i na području cijele Crne Gore uprava JK "Lahor" je donijela odluku da se ovogodišnje izdanje regate "Fašinada cup" ne održi.
Pretežno sunčano i toplo uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, u sjevernim predjelima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 25 do 37 stepeni.
Ko kršenjem samoizolacije teško naruši nečije zdravlje prijeti mu kazna od jedne do osam godina zatvora, a ko uzrokuje nečiju smrt od dvije do 12 godina.
Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva u Crnoj Gori je 695 sa 10 smrtnih ishoda. Broj trenutno aktivnih slučajeva: 680.