35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  26
  сеп
  2018

  Film: Džoni Ingliš 3 Ponovo u akciji

  20,30Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li ćete se vakcinisati protiv korona virusa?
602 votes
Reklame
Vijesti
Direktorat za vanredne situacije MUP-a apelovao na građane i ostale subjekte društva da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meterološkoj situaciji jer će do utorka,26. januara, područje Crne Gore biti pod uticajem ciklonske aktivnosti koja će usloviti nestabilne vremenske prilike.

Danas umjereno do potpuno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u višim planinskim predjelima, na sjeveru, u jutarnjim i noćnim satima sa snijegom. Znatno više padavina u popodnevnim satima i tokom noći, a mjestimično se očekuju umjerene do obilne količine. Vjetar umjeren...

Zvanični podaci Instituta za javno zdravlje Crne Gore nakon PCR analize 1646 uzoraka govore da je  novooboljelih 447 ,dok ih je iz Tivta  21.
Povodom Dana novinara Crne Gore, koji se obilježava 23. januara, na platou ispred zakonodavnog doma, od ponedjeljka 25. januara 2021. godine, moguće je posjetiti izložbu posvećenu značajnom jubileju 150 godina novinarstva u Crnoj Gori.
„Duga i bogata istorija, 150 godina crnogorskog novinarstva, od prvog broja „Crnogorca“ nas čini izuzetno ponosnim i obavezuje da u javnom interesu kontinuirano snažimo ugled medijske profesije, jačamo medijski pluralizam i slobodu govora-kazala je ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić povodom Dana novinara.
Odjeljenje bezbjednosti Tivat je rasvijetlilo slučaj mučenja životinje i odgovorno lice privelo, a predmet je dostavljen Tužilaštvu na razmatranje.

Uslijed nepovoljne meteorološke situacije, bog obilnih padvina i jakog vjetra, Veliki gradski park će iz sigurnosnih razloga danas biti zatvoren, saopštili su iz Komunalnog. Iz Komunalnog mole građane za razumjevanje....

U susret obilježavanju Svjetskog dana vlažnih staništa – 2. februara, Nacionalni parkovi Crne Gore osmislili su nagradno likovno takmičenje za svu djecu uzrasta od 5 -14 godina iz Crne Gore, sa ciljem promocije i edukacije o značaju zaštite i očuvanja vlažnih staništa.