35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
319 votes
Vijesti
Kućni ljubimci ne prenose koronavirus, zbog čega njihovi vlasnici ne bi smjeli da ih napuštaju, poručila je predsjednica podgoričkog Društva za zaštitu životinja, Svetlana Manojlović.
Jedini način da spriječimo širenje korona virusa je da ostanemo u kući, a svaki izlazak napolje nosi rizik, poručio je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore dr Boban Mugoša.
Od jutrošnjeg presjeka pa do 16:45 sati analizirano je 79 uzoraka od kojih su dva bila pozitivna na novi koronavirus. U Crnoj Gori je od početka dešavanja, od Kovida 19 oboljela 241 osoba, saopšteno je iz IJZ.
U promo sedmici, Tiramola Radio Tivta u službi akcije "Meštar o' konopa 2020", kreativnog izazova za Bokelje u produkciji kompanije UNA Montenegro donosi razgovore sa ambasadorima projekta. UNA nam je dala priliku da se u uslovima kućne izolacije družimo, a povezaće nas konop. Gošća današnjeg izdanja Tiramole, koja se emituje u okviru našeg jutarnjeg programa od 9:45h, bila je Tanja Radonić, umjetnica iz Tivta.

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje donio je donio je sljedeće mjere kojima se Skupštinama stanara i upravnicima ulaza nalaže da se: Ispred ulaza stambenih zgrada postaviti otirače ili sunđere natopljene dezinfekcionim sredstvom. Pojačati higijenu stubišta, liftova i ograda i raditi dezinfekciju na dnevnom nivou. Maloprodajnim objektima se...

Kontigent humanitarne pomoći za porodice sa evidencije Udruženja penzionera i drugih koji su prijavljeni putem Call centra Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje biće podijeljen u naredna dva dana, saopšteno je na sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje (OTZS), Opštine Tivat kojim je predsjedavao predsjednik dr Siniša Kusovac.
Odlažu se testiranja postignuća učenika na kraju drugog ciklusa osnovne škole, eksterna provjera znanja učenika na kraju osnovne škole, organizovanje maturskog i stručnog ispita, te PISA i PIRLS probna testiranja, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Radi cjelovitog informisanja javnosti, koja je tokom protekla dva dana meta zlonamjernih tvrdnji o navodnom nestanku dvije tone medicinske opreme i raznih teorija zavjere saopštavamo da je sva medicinska oprema koju je Crna Gora kupila za zaštitu zdravlja i života građana u posjedu naše zemlje i da je njen veći dio isporučen - kaže se u saopštenju Vlade Crne Gore.