35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  17
  сеп
  2018

  Holandski film: Tonio (Dani evropskog filma)

  18Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li treba organizovati maturske večeri?
387 votes
Reklame
Vijesti
Prijatelj i član JK Delfin, profesionalni fotograf i profesor fotografije Duško Miljanić, svakodnevno je u regatnom polju u uvali Trašte i bilježi kadrove sa Otvorenog prvenstva Evrope u jedrenju za olimpijske klase do 21 godine, koje je okupilo 128 takmičara iz 29 zemalja Evrope i svijeta. Pogledajte kako je protekao 12.jun, drugi dan kvalifikacija.

Svim Tivćankama i Tivćanima od srca čestitamo sveca zaštitnika našeg grada Svetog Antona Padovanskog. Ovaj svetac prepoznatljiv po tome da pomaže da se pronađu izgubljeni ljudi i stvari, zaštitnik potlačenih i siromašnih simbol je i prošlog , ali i sadašnjeg vremena. Sa iskrenom željom da u domove...

NVO „Veritas“ CG je Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma. Osnovano je u decembru 2019 kao humanitarna, dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija. Cilj je pružanje psihološke i psihosocijalne podrške ženama oboljelim od malignih bolesti.

Na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja Tivat moguće je vakcinisati se i u danima vikenda- subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati, obavještavaju iz tivatske javno-zdravstvene ustanove....

Dragim sugrađanima čestitamo dan Svetog Antona Padovanskog, sveca zaštitnika Tivta. Bez obzira na vjeroispovjest, Tivćani Svetog Antona, kao patrona, zaštitnika mjesta, slave od 18.vijeka.
Kašnjenje sa usvajanjem budžeta i sa njim povezanih pretpostavki potrebnih za realizaciju najveće statističke akcije, ukazuju da realizacija popisa stanovništva, domaćinstava i stanova ne može biti sprovedena u 2021. godini u skladu sa međunarodnom metodologijom i međunarodnim konceptom kvaliteta, saopštili su za Pobjedu iz Uprave za statistiku (MONSTAT).
Drugi kvalifikacioni dan Evropskog prvenstva za jedriličare do 21 godine u olimpijskim klasama, koje se jedri u uvali Trašte u Tivtu od 9. do 16. juna, protekao je u užarenoj sportskoj atmosferi uz realizaciju planiranog- odjedrene su tri regate u klasama ILCA6 i ILCA7.

U južnim i centralnim predjelima prijepodne pretežno sunčano, a u drugom dijelu dana promjenljivo oblačno ponegdje uz prolaznu kišu i grmljavinu. Na sjeveru promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito sredinom dana i poslijepodne. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne u sjevernim...

U Crnoj Gori je od posljednjeg presjeka registrovano 14 novih slučajeva infekcije koronavirusom, a preminuo je pacijent iz Ulcinja (65), saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).