35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  16
  сеп
  2018

  Pješačka tura- Nedjelja mobilnosti

  9,30Krašići
Anketa

Da li ćete se vakcinisati protiv korona virusa?
608 votes
Reklame
Vijesti
Ugovor između  donatora SWG RRD i Maslinarskog društva "Boka" o podršci u vanrednoj situaciji COVID-19  potpisan je prije par dana. Radi se o donaciji od 1.800 eura za nabavku električnih makaza za rezidbu masline.
Trojici osumnjičenih za pripremanje ubistava Beograđana ,Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i Budvanina, Marka Ljubiše Kana, određen je pritvor do 72 sata, potvrđeno je CdM-u.
"Iako u vrijeme pandemije, na ovogodišnji literarni konkurs posvećen velikom prosvetitelju, Svetom Savi, je stigao do sada najveći broj radova i najbolji kvalitet literarnih sastava, uz primjetno poboljšanje pravopisa srpskoga jezika. Evidentno je da su djeca usvojila osnovna znanja o Svetom Savi i da se literarno težište pomjerilo sa biografskih podataka ka širim, slobodnijim temama", rekla je u našem programu Olivera Doklestić, predsjednica SPKD "Prosvjeta" koje je i organizator konkursa već deceniju i po .
Direktorat za vanredne situacije MUP-a apelovao na građane i ostale subjekte društva da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meterološkoj situaciji jer će do utorka,26. januara, područje Crne Gore biti pod uticajem ciklonske aktivnosti koja će usloviti nestabilne vremenske prilike.

Danas umjereno do potpuno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u višim planinskim predjelima, na sjeveru, u jutarnjim i noćnim satima sa snijegom. Znatno više padavina u popodnevnim satima i tokom noći, a mjestimično se očekuju umjerene do obilne količine. Vjetar umjeren...

Zvanični podaci Instituta za javno zdravlje Crne Gore nakon PCR analize 1646 uzoraka govore da je  novooboljelih 447 ,dok ih je iz Tivta  21.
Povodom Dana novinara Crne Gore, koji se obilježava 23. januara, na platou ispred zakonodavnog doma, od ponedjeljka 25. januara 2021. godine, moguće je posjetiti izložbu posvećenu značajnom jubileju 150 godina novinarstva u Crnoj Gori.
„Duga i bogata istorija, 150 godina crnogorskog novinarstva, od prvog broja „Crnogorca“ nas čini izuzetno ponosnim i obavezuje da u javnom interesu kontinuirano snažimo ugled medijske profesije, jačamo medijski pluralizam i slobodu govora-kazala je ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić povodom Dana novinara.