35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
477 votes
Vijesti
Katolički vjernici širom svijeta obilježavaju Veliki petak, dan raspeća i smrti Isusa Hrista.
Sunčano i tokom dana toplo vrijeme za ovo doba godine. Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 26 stepeni.

U cilju ublažavanja negativnih ekonomskih efekata nastalih usljed pandemije novog korona virusa, saglasno Zaključcima  Vlada Crne Gore, a u skladu sa Statutom Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Upravni odbor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom je na sjednici održanoj 25.marta donio zaključke: -...

Povodom mjera NKT koje se odnose na zabranu sportsko rekreativnog ribolova direktor Instituta za javno zdravlje (IJZ) Boban Mugoša je kazao da je dozvoljeno pecanje jednom čovjeku koji se nalazi u maloj barci ili dvojici ribolovaca u većoj, u kojoj je moguće držati distancu, uz napomenu da je važno poštovati mjeru distance i prilikom ulaska i izlaska u plovni objekat.
Milena Mila Moškov još je jedna od ambasadorki izazova „Meštar o' konopa,“ a ideju da se povežemo konopom i družimo u ovim čudnim vremenima, kao i poziv da pomogne u promociji priče, prihvatila je sa velikim entuzijazmom. Ovu kotorsku damu poznajemo prije svega kao meštrinu od Dobrotske čipke, vrijednog segmenta bokeškog i crnogorskog kulturnog nasljeđa. Što se sve u Boki od konopa plelo? Od čega se sve specifičnim dobrotskim vezom čipka može činjet? Što Mila ovih dana izrađuje od konopa?
"OO Crvenog krsta Tivat je od početka situacije sa Korona virusom veoma aktivna u ublažavanju njenih posljedica, kroz pružanje pomoći ugroženim građanima. Inicijalnu interventnu pomoć, od 40 paketa hrane i higijene, obezbijedili smo iz spostvenih rezervi, a kako su zahtjevi bili veći, obezbijedili smo dodatnu podršku kroz donacije Crvenog krsta Crne Gore, građana i privrednih subjekata", saopštili su iz ove organizacije.
Ambasada SAD u Podgorici organizovala je jutros let aviona Montenegroerlajnza iz Podgorice kojim je 26 američkih državljana i rezidenata otputovalo za London odakle će dalje nastaviti put ka Sjedinjenim Američkim Državama.