35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  11
  сеп
  2018

  Rumunski film: Godišnjica (Dani evropskog filma)

  18Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li se plašite koronavirusa?
694 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Krtoli“ iz Radovića najoštrije su osudili hapšenje osmorice svojih kolega, pripadnika Službe zaštite i spašavanja Opštine Budva, koje je policija procesuirala zbog njihovog učešća u protestima povodom smjene lokalne vlasti u tom gradu.
U crnogorskim bolnicama od posljedica korona virusa liječe se 74 osobe, dok su u KCCG hospitalizovana 32 pacijenta, kazao je direktor Kliničkog centra Jevto Eraković, gostujući u Dnevniku TVCG.

I danas Komunalna inspekcija Tivta i policija u kontroli sprovođenja mjera prevencije i suzbijanja širenja koronavorusa....

Broj oboljelih od koronavirusa u Crnoj Gori iz dana u dan raste. Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u posljednja 24 časa završile PCR analizu 450 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 61 bio pozitivan. Novooboljeli su iz: Rožaja 28 Bijelog Polja 9 Podgorice 7 Bara 3 Cetinja 3 Kotora 3 Budve...

Dana 04.06.2020. godine u 18.05 h prijavio je Sinisa Lukovic iz Tivta, novinar dnevnog lista Vijesti, da je Predsjednik Opstine Tivat Sinisa Kusovac primijecen u toku dana u naselju Zukovica na podrucju Grblja- Opstina Kotor i da je prekrsio mjeru samoizolacije koja mu je odredjena rjesenjem zdravstveno-sanitarne inspekcije - saopsteno je Radio Tivtu iz tivatske policije.
OO SDP Tivat poziva predsjednika opštine Tivat Sinišu Kusovca da podnese ostavku ukoliko se ispostave tačnim ozbiljne sumnje da je prekršio Zakon o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i mjeru samoizolacije izrečenu zbog mogućeg širenja korona virusa - kaže se u saopštenju ove partije.
Pored toga što je posao vatrogasca vrlo složen, stresan, a vrlo često i opasan, reklo bi se da je i rezervisan samo za mušku populaciju. U Crnoj Gori svega dvije žene rade u Službi zaštite i spašavanja, a jedna od njih je i Tivćanka Sanela Fičer.
Poštovani građani Tivta, samo poslijednja godina mandata lokalne vlasti u Tivtu prepuna je dokaza koji Vam jasno govore da je DPS sa satelitima zaslužio crveni karton, i da se ovako nesposobna, neodgovorna i štetna vlast mora promijeniti na predstojećim lokalnim izborima. - kaže se u saopštenju grupe birača "Goran Božović - časno i odgovorno za bolji Tivat".