35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

webcentar online shop

Da li tivatski mediji profesionalno izvještavaju o epidemiji koronavirusa?
561 votes
Vijesti
Shodno zahtjevu Opštine Tivat, kao Investitora na izgradnji kružnog toka na lokaciji kod bivšeg Doma vojske na Seljanovu, a radi prespajanja vodovodne mreže na predmetnoj lokaciji, noćas od ponoći  do 04:00 sata ujutro bez vode će ostati jedan dio potrošača.

Predsjednik opštine dr Siniše Kusovac razgovarao je sa sekretarkom Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti mr Dubravkom Nikčević i direktorom JU Centar za kulturu Tivat, Nevenom Staničićem na  temu – Prijedlog mjera u cilju smanjivanja negativnih efekata pandemije koronavirusa u domenu realizacije programskih aktivnosti iz kulture, sa akcentom na Festival mediteranskog teatra „Purgatorije“-saopšteno je iz OpštineTivat.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je, na osnovu odluka Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) i koordinacije sa Ministarstvom vanjskih poslova, organizovalo povratak značajnog broja crnogorskih pomoraca.

Pored brojnih aktivnosti u cilju što bolje organizacije učenja na daljinu, „Uči doma“ koji se pokazao kao veoma zahtjevan velikom broju, kako nastavnika, tako i učenika, u Osnovnoj školi „Drago Milović“ su, na inicijativu direktora Predraga Šušića, krenuli u još jednu aktivnost, koja se odnosi...

Komunalno preduzeće pored redovnih aktivnosti, zbog noovnastale situacije sa koronavirusom, dodatno ulaže svoje napore kako bi grad bio čist i dezinfikovan.