35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  08
  сеп
  2018

  Dani evropskog filma: Slovenija, Australija a sutra cijeli svijet (Slovenija)

  18Centar za kulturu
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
140 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti

U skladu sa mjerama donijetim od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, učenici vrtića medjunarodne škole u tivtu od danas su u školskim klupama. KSI Montenegro je privatna obrazovna ustanova koja u svom sastavu ima vrtić, osnovnu, srednju školu i učenički internat. Od 16.marta program se u školi...

Sekretarijat za investicije, uređenje prostora i održivi razvoj obavještava zainteresovanu javnost da je nosilac projekta, „Luštica Development“ a.d. iz Tivta, Radovići bb, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za Hotel kategorije 5*- Marina hotel.
Porto Montenegro od početka globalne pandemije Covid 19 poštuje i implementira sve odluke Vlade Crne Gore i Svjetske zdrastvene organizacije o prevenciji i zaštiti zaposlenih, gostiju i javnosti – većina djelatnosti su se obavljale iz digitalne kancelarije, a kako su mjere popuštale, po instrukcijama institucija, počeli su sa radom marina sektor, više od 60 zakupaca: svjetski modni brendovi, restorani, kafeterije, vinarija, frizerska i kozmetička usluga, jahting agencije, itd. Sve se obavlja po najvisočijim standardima zaštite, od socijalne distance, maski i rukavica, do najkvalitenijih mašina i hemijskih sredstava za dezinfekciju - saopšteno je iz Porto Montenegra.
Uzdužno prekopavanje javne saobraćajne površine – ulica Riblja kost u naselju Krašići počeće u petak, 5. juna i trajati do 15. juna.
Područne jedinice i filijale za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih poslova počele su danas sa radom, po ustaljenom radnom vremenu.

Sa radošću je dočekana vijest da su od ponoći otvoreni svi granični prelazi Crne Gore sa susjednim zemaljama. To znači da će uskoro biti normalizovan i autobuski saobraćaj odnosno uspostavljene linije ka destinacijama sa kojima je Tivat bio povezan i prije korona epidemije. Gostujući u...

Online foto konkurs „Turistički cvijet“ završen je juče, a komisija će izabrati najbolje u pet kategorija: najljepše uređeno dvorište, najljepši balkon, najljepše stablo magnolije, najljepša zelena površina ispred poslovno ugostiteljskog objekta, hortikulturno uređenje dvorišta – kreativni detalj, dok će šesta, kategorija najljepše hortikulturalno uredjenje, biti izabrana na osnovu online glasanja.

Aerodromi u Podgorici i Tivtu od danas su otvoreni za građane zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva koronavirusa manja od 25 na 100.000 stanovnika. Na listi su trenutno Slovenija, Hrvatska, Slovačka, Gruzija, Švajcarska, Albanija, Austrija, Norveška, Monako, Kosovo, Njemačka, Grčka, Mađarska, Danska, Litvanija, Letonija, Azerbejdžan,...