35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  03
  сеп
  2018

  Film: Plišani gadovi

  21Velika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li nam zbog epidemije treba ponovo mjera "zaključavanja"?
280 votes
Reklame
Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1.844 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 584 novopozitivnih1 slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2, saopšteno je iz IJZ.

Videom čije snimanje su završili juče, Muzička škola Tivat se, kako su i najavili ranije, pridružila manifestaciji “Novembarski dani”. Muzički video i priču o školi snimali su u čast Dana opštine i 56 rođendana škole. Muzički pozdrav Gradu - YouTube...

U Donjoj Lastvi u Jugoslovenskom domu P. D. „Ljudevit Gaj“ iz Lastve priredilo je 18 o. mj. zabavno veče koje se sastojalo od vrlo uspjelo odigrane komedije „Liječnik protiv volje“ od Moliere- a i vrlo dobro otpjevanih horskih tačaka, koje je izvelo P. D. „Lj. Gaj“ pod dirigovanjem g. Antuna Kopitovića.

Telekom je tradicionalno i za Extra TV korisnike pripremio novogodišnji poklon. Od danas do 15. januara korisnicima će biti otključani svi kanali iz dodatnih paketa na koje nisu pretplaćeni, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport, Pink i Cinestar TV pakete. Sportski, filmski, dječji, muzički...

Novo britansko istraživanje sugeriše da Kovid-19 može uzrokovati plućne abnormalnosti koje se mogu otkriti i više od tri mjeseca nakon što su pacijenti zaraženi, piše BBC.