35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  20
  авг
  2018

  Film "Megalodon" 3D

  21hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li se plašite koronavirusa?
538 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Zbog uvođenja novih privremenih mjera za teritorije opština Rožaje, Gusinje, Berane i Bijelo Polje utakmice Druge fudbalske lige na svojim stadionima neće moći da igraju Ibar i Jedinstvo.
Veliko mi je zadovoljstvo da mogu da najavim otvaranje linije Luksemburg-Tivat, za koju smo se svesrdno zalagali i koja je plod saradnje sa nacionalnom aviokompanijom Luksemburga – Luxair-om. Prvi let će startovati 19. jula i za sad će jednom sedmično prevoziti putnike, rekao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile analizu 475 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 47 rezultata bilo pozitivno. Radi se o pacijentima iz Rožaja (17), Podgorice (16), Tivta (5), Danilovgrada (2), Budve, Petnjice, Andrijevice, Bara, Herceg Novog, Cetinja i Nikšića po 1.
Vlada Crne Gore je danas na svom Instagram nalogu saopštila da će sjutra na aerodrom u Tivtu sletjeti čarter avion iz Kijeva.

„Uz prisustvo službenika Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom koje upravlja ovim rezervatom, republički inspektor za ribarstvo u junu mjesecu izvršio je kontrolu nezakonitog ribolova u granicama posebnog rezervata prirode 'Tivatska solila'. Iako je bilo više prijava o sporadičnom ulasku u zaštićeno područje sa ciljem izlova ribe...

Službenici Komunalne policije i Uprave za inspekcijske poslove Opštine Tivat danas su od jutarnjih sati, obišli veći broj lokacija u Tivtu i intezivno kontrolisali sprovođenje preporuka i mjera Nacionalnog koordinacionog tijela /NKT/, sa ciljem sprečavanja širenja koronavirusa.

Prema nedavnom istraživanju beogradske agencije House of win, koje se održalo između 20.6 i 28.6. Hrvatska građanka inicijativa ima podršku od 0,9 posto - saopšteno je iz ove stranke.