35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  20
  авг
  2018

  Koncert Aleksandre Radović

  21,30Ljetnja pozornica
Anketa

Da li smo se previše opustili u poštovanju epidemioloskih mjera?
591 votes
Reklame
Vijesti
Sahisti tivatske Mimoze u derbiju 2. kola CEDIS Premijer lige savladali su cetinjski Crnogorac sa 3,5-2,5.
Stand up komedija Ero sa ovoga svijeta by Željko Ninčić održana je sinoć na Ljetnoj pozornici. Autor i izvođač, Željko Ninčić za Radio Tivat o svom komadu i sinoćnjem susretu sa publikom kaže:

Na zogovima u Kalimanju sinoć je ekipa Budućnost I pobjedila Mlin Čelanovića 2:0, a istim rezultatom slavio je Kalimanjac II protiv Inćuna. Večeras na 65. Bućarskoj olimpijadi u 18 sati igraju Češljar II i Konoba.  ...

U Crnoj Gori prvom dozom vakcine protiv koronavirusa do sada je vakcinisano 38,9 odsto punoljetnog stanovništva, a revakcinisano 33,7 odsto.

O zanimanju Bojane Redžo, gošće u Radio suncobranu, i izvještaja koje plasira klijentima svakodnevno razmišljamo. To rade svi, star i mladi, bogati i siromašni, muškarci i žene. Englezi možda više od drugih ili je to samo jedna od urbanih legendi. Vrijeme. Bojana je diplomirana meteorološkinja, konkretnije...

Pretežno sunčano i vruće. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 40 stepeni.
,,Arsenal te treba - slogan je sa kojim je uprava Fudbalskog kluba (FK) Arsenal iz Tivta ovih dana izašla pred svoje građane pozivajući na podršku u vidu donacija. Tivatski Inicijalni odbor Građanskog pokreta URA se pridružio donaciji i uplatom prikupljenih sredstava podržao klub koji u Crnoj Gori okuplja omladinu oko lopte još od davne 1914. godine", saopštila je danas Branka Bulatović iz tivatskog inicijalnog odbora Građanskog pokreta URA koja je i inicirala ovu akciju.
Velika.pobjeda Mimoze.na startu CEDIS Premijer šahovske lige.koja je danas počela u Sutomoru.