35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li vas je Biro rada ikada pozvao da vam ponudi posao?
708 votes
Reklame
  • Bokeski polumaraton
Vijesti

U Crnoj Gori, u posljednja 24 sata, od posljedica infekcije Kovid 19 preminulo je 6 osoba, a registrovana su 433 novopozitivna slučaja, u Tivtu 21.

Odbojkašice Akademije savladale su u Tivtu Buducnost iz Podgorice sa 3-1 u 4. kolu Prve ženske lige.
Na poziv vlasti Njemačke i Univerzitetske bolnice Charité, ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović predvodi crnogorsku delegaciju koja prisustvuje otvaranju dvodnevnog Svjetskog zdravstvenog samita, koji danas počinje u Berlinu, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.
U 3. kolu ekipnog šampionata Crne Gore u stonom tenisu ekipa Tivta je sa 4-1 savladala Budim iz Berana.

„Kad za prvo auto nemaš para, onda mora da kreneš od starog pa onda od tog starog izabereš nešto što ima dušu, što ima karakter. Takva je bila prva “buba“ a sad uz nju najbolje ide vespa. I jedno i drugo su vazduhom hlađeni motori,...

Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava predstaviće naredne sedmice nacrt zakona o porijeklu imovine, uz nacrt izmjena i dopuna nekoliko drugih zakona, kako bi taj propis mogao da bude adekvatno implementiran, saopšteno je Portalu RTCG iz Vlade Crne Gore. Dan nakon što nacrt zakona bude predstavljen, počeće javna rasprava, koja bi trebalo da traje 20 dana.

„Desetak godina nakon pojave triatlona u Boki i Crnoj Gori, preko raznih drugih takmičenja došli smo do polumaratona“, kazao je maratonac Kristijan Sindik predsjednik Organizacionog odbora prvog Bokeškog polumaratona. Bokeški polumaraton, startuje 12.12. u 12:00. Nije rano govoriti o završnim pripremama jer je riječ o...