35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Nema aktuelnih događaja

Anketa

Da li ste se vec odlučili za koga cete glasati na avgustovskim izborima?
70 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Konsultativni sastanak predsjednika Opštine Tivat Siniše Kusovca sa tivatskim pčelarima, održan je krajem protekle nedjelje uz podršku Sekretarijata za turizam i preduzetništvo i Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode Opštine Tivat, i jedan je u nizu planiranih sastanaka sa predstavnicima tivatske privrede - saopšteno je iz Opštine Tivat.
Cijene goriva u Crnoj Gori neće se mijenjati naredne dvije sedmice, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

“Izuzetno sam ponosna na cjelovečernji koncert u Starom gradu na kojem sam učestvovala, zato što nije uobičajno da odmah nakon srednje škole dobijete poziv za nastup i to sa  tri profesora, među kojima je bila i moja predmentna profesorica, Milica Milanović, a nastupila je takođe...

Kakvi su planovi Ministarstva prosvjete za školsku 2020/21 u kontekstu aktuelne situacije sa epidemijom koronavirusa? Da li su tačne informacije da se krenulo u adaptaciju nedostajućih učionica u OŠ Drago Milović  kako bi se zadovoljio minimum prostora za 1700 učenika? Kakvi su planovi Uprave škole u svjetlu činjenice da Ministarstvo u narednih pet godina nema plan ulaganja u izgradnju nove škole u Tivtu? U susret novoj školskoj godini, kada u klupe tivatske OŠ Drago Milović projektovane za 600 učenika treba da uđe gotovo trostruko veći broj, donosimo razgovor sa direktorom ove ustanove, Predragom Šušićem.
Radovan Rade Marić, zamjenik predsjednika Hrvatske reformske stranke Crne Gore (HRS) i direktor Aerodroma Tivat je nosilac izborne liste, te stranke, za predstojeće parlamentarne izbore - saopšteno je iz ove stranke.

Izložba skulptura pod nazivom “Estetika forme i oblika” autora Matija Radovića biće otvorena 6. avgusta u galerisjkom prostoru ljetnjikovca Buća, najavili su iz JU Muzej i galerija. Matija Radović rođen je 1987. godine u Podgorici. Diplomirao je na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju, odsjek vajarstvo u...