35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
528 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Jedriličarski klub Delfin iz Tivta se, pored aktuelne situacije pune neizvjesnosti za sve nas, intenzivno priprema za dinamičnu jedriličarsku sezonu, koja osim škole jedrenja i organizacije domaćih takmičenja donosi i veliki događaj u istoriji crnogorskog jedrenja. Ove jeseni u akvatorijumu zaliva Trašte, uz svesrdnu podršku kompanije Luštica Development, Tivat i Crna Gora ugostiće Evropsko prvenstvo za klasu Laser, za koje je učešće već potvrdilo oko 150 takmičara iz 40 zemalja.

Od jučerašnjeg presjeka stanja laboratorije IJZCG su završile analizu 195 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije #COVID19. Broj aktivnih slučajeva ostaje 0...

Fudbaleri Bokelja savladali su Drezgu rezultatom 2:0, u prvom meču drugoligaškog karavana nakon pauze zbog pandemije koronavirusa.
Testiranje bazične inteligencije u Tivtu u organizaciji Mense Crne Gore održaće se u srijedu 3.  juna sa početkom u 12 sati u prostorijama Srednje mješovite škole "Mladost". Sredstva za testiranje su obezbijeđena od strane Mense i Opštine Tivat.
Foto konkurs "Turistički cvijet" otvoren je još danas (subota) i sjutra (nedjelja), a u ponedjeljak, 1. juna će komisija izabrati najbolje u sljedećim kategorijama: