35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li Evropa putuje ne misleci na nas?
321 votes
Reklame
Vijesti
Seizmološka služba Hrvatske zabilježila je sinoć iza 23 časa jači potres na dubrovačkom području, magnitude 4,1 stepen po Rihteru. Kako se navodi u saopštenju, epicentar je bio kod mjesta Poljice Popovo, 20-tak kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika. Zemljotres se osjetio na širem epicentralnom području.
"26. februara navršava se 30 bolnih i tužnih dana , od kada je preminuo naš dragi i nikad nezaboravljeni drug Tomislav-Tomo Petković, član Predsjedištva UBNORA Tivat, sa priznatim statusom učesnik NOB-a, od 01.03.1943. godine", stoji u saopštenju UBNORA Tivat.
U Crnoj Gori je u 2020. godini ostvareno ukupno 444. 000 dolazaka turista, što je 83,2 odsto manje u odnosu na 2019. a broj ostvarenih noćenja od 2,59 miliona manji  82,1 odsto, pokazuju podaci Monstata.
Drugi dio treninga u okviru projekta „Mladi Crne Gore protiv govora mržnje“ održan je u organizaciji NVO Mladi Romi Herceg Novi, okupio je 20 učesnika romske i većinske zajednice – učenike srednjih škola, kao i studente medija, novinarstva.
Predstava "Cvrčak i mrav", rađena u koprodukciji KC „Nikola Đurković“ Kotor,  Gradskog pozorišta Podgorica,  Herceg Festa i  Grad teatra Budva, biće odigrana u Kotoru sutra u 17 sati.
Povodom Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, pod nazivom „Dan roze majica“, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta želi da osnaži i i ohrabri sve inicijative koje za cilj imaju prepoznavanje, suzbijanje i predupređivanje vršnjačkog nasilja u školskim ustanovama.
Ministarstvo ekonomskog razvoja saopštilo je da je do1.marta rok za prijavu za dodjelu subvencija za turoperatore i za izdavaoce privatnog smještaja o realizaciji turističkih vaučera.
Međunarodna asocijacija za vazdušni prevoz (IATA) najavila je da će krajem marta uvesti takozvane "Kovid 19 putne propusnice". Kako su rekli, uvešće se i digitalni sistem za rezultate testova i potvrde o vakcinaciji, što će olakšati međunarodna putovanja.