35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li se plašite koronavirusa?
617 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Fudbaleri Arsenala u Plavu su porazeni od rozajskog Ibra sa 2-1 u 30. kolu Druge lige.
Bivši crnogorski reprezentativac, legenda Jadrana, potpredsjednik uprave kluba i jedan od osnivača Radija Jadran, Boris Zloković nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u Beogradu zbog virusa korona.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u posljednja 24 časa završile PCR analizu 548 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 57 rezultata bilo pozitivno.

Utakmice 32. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige (TPCFL), koje su bile predviđene za sjutra, odgođene su zbog koronavirusa, odlučila je Takmičarska komisija Fudbalskog saveza.
Episkopski savjet Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori saopštio je da se zbog pogoršane epidemiološke situacije u zemlji odgađaju molebani koji se u organizuju u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.
Na tivatski aerodrom, danas oko 11,45 sletio je čarter avion iz Kijeva. Stiglo je 153 turista iz Ukrajine, 20 turističkih agenata i najveći ukrajinski turoperator ALF.

Glavna turististička inspektorka Svetlana Šljivančanin kazala je da su plaže na Crnogorskom primorju bezbjedne za turiste, jer o njima, kako je istakla, brine Morsko dobro, zakupci, ali i Turistička inspekcija. Šljivančanin je u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (TVCG) kazala da su zaključeni ugovori između zakupaca...