35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li podržavate uzrasnu podjelu djaka u organizaciji nastave?
254 votes

webcentar online shop

Vijesti
U sklopu projekta "Znanjem do odgovornog vlasništva i zaštite dobrobiti životinja" koji sprovodi Društvo za zaštitu životinja "Podgorica 1998." danas je u hotelu Cattaro u Kotoru održana radionica na temu Odgovornog vlasništva i zaštite dobrobiti životinja. Tribina je organizovana uz podršku Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore.
"Svijet varki i iluzija“ naziv je autorske večeri književnice Dragane Kršenković Brković koja će biti održana sutra u 18 sati u Muzeju grada Perasta.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 707 uzoraka na koronavirus, a ukupno je registrovano 197 novopozitivnih slučajeva infekcije, nijedan iz Tivta.
Danas je Sluzba zastite i spasavanja bogatija za još jednu spravu za evakuaciju sa visine od 30m. Radi se o vazdušnom jastuku dimenzija 6×7,6×2.2 kojeg pokreću dva ventilator za naduvavanje vazduha.

Izložba “Odlike lokalnog ribarstva” etnologa Igora lazarevića biće otvorena večeras u 19 sati u Muzeju i galeriji Tivat. Uz muzejske predmete, posjetioci će imati priliku da vide kratki dokumentarni film Krsta Kika Tomičića, kao i fotografije Tanje Nikolić. Iz ove ustanove podsjećaju  posjetioce da drže propisanu distancu...

U Ljetnikovcu Buća znanja iz oblasti kaligrafije na radionici „Krasnopis kao dio baštine“ učesnicima je prenijela kaligrafkinja iz Nikšića Jelena Ivanović. Na današnjoj radionici šest učenica tivatskih osnovnih škola “Drago Milović” i “Branko Brinić”, kao i SMŠ “Mladost” imalo je priliku da uz primjenu tehnika kaligrafije...

Prema Uputstvima Ministarstva prosvjete, te propisanim mjerama NKT-a, Muzička škola Tivat će od sutra, 01.oktobra,  početi sa realizacijom nastavne godine na način da učenici od I-VI razreda pohađaju redovnu nastavu u školi, kao i učenici I razreda srednje škole,  dok će se online nastava odvijati...

U prostorijama JU „Muzej i galerija Tivat“ danas je održana radionica „Krasnopis kao dio baštine“ koju u okviru manifestacije „Dani evropske baštine“ organizuje opštinski Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti u saradnji sa JU „Muzej i galerija Tivat“ i NVU „Djeca Tivta“, a uz podršku Ministarstva kulture.