35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li podržavate uzrasnu podjelu djaka u organizaciji nastave?
261 votes

webcentar online shop

Vijesti
Nakon tri mjeseca vrtić “Bambi” otvara svoja vrata. Rad će se odvijati  po preporukama Ministarstva prosvjete i Instituta za javno zdravlje. Preporukama su  definisana pravila kako za zaposlene  tako i za roditelje. U školskoj 2020/2021. godini u vrtić je upisano 841 dijete.

“Ovom izložbom započinjemo jesenji izlagački program. Iza nas je ljetnji izlagački program, za koji u ovom trenutku možemo reći da je uspješno prošao, bez obzira na komplikacije koje vladaju i na epidemiološku situaciju u zemlji. Pored svega toga, uspjeli smo da imamo čitav ljetnji izlagački...

Fudbaleri Asrenala nastavljaju sjajnu jesenju seriju u Drugoj Amplitudi fudbalskoj ligi.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Poslijepodne i tokom noći u južnim predjelima ponegdje je moguća slaba kratkotrajna kiša. Vjetar uglavnom južnih smjerova, slab do umjeren u sjevernim predjelima povremeno pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha 24 stepena. SINOPTIČKA SITUACIJA: Postepeni prelazak sjeverozapadne u zapadnu, a zatim u...

U sklopu projekta "Znanjem do odgovornog vlasništva i zaštite dobrobiti životinja" koji sprovodi Društvo za zaštitu životinja "Podgorica 1998." danas je u hotelu Cattaro u Kotoru održana radionica na temu Odgovornog vlasništva i zaštite dobrobiti životinja. Tribina je organizovana uz podršku Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore.
"Svijet varki i iluzija“ naziv je autorske večeri književnice Dragane Kršenković Brković koja će biti održana sutra u 18 sati u Muzeju grada Perasta.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 707 uzoraka na koronavirus, a ukupno je registrovano 197 novopozitivnih slučajeva infekcije, nijedan iz Tivta.
Danas je Sluzba zastite i spasavanja bogatija za još jednu spravu za evakuaciju sa visine od 30m. Radi se o vazdušnom jastuku dimenzija 6×7,6×2.2 kojeg pokreću dva ventilator za naduvavanje vazduha.