35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja
Anketa

Da li treba pooštriti kaznene mjere za seksualne prestupnike?
612 votes
Reklame
Vijesti
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom djeluje već gotovo 30 godina. Kakva je njegova uloga u zaštiti i valorizaciji prirodnog i kulturnog nasljeđa bokeljskih obala? Da li je Morsko dobro svojim djelovanjem unaprijedilo ili unazadilo kulturni pejzaž Boke?
Crnogorska teniserka Danka Kovinić plasirala se u četvrtfinale turnira u Čarlstonu - Musc Health open.
Vaterpolisti Katara pobijedili su večeras u Budvi, nakon peteraca, ekipu Primorca 12:11 i izjednačili rezultat na 1:1, u polufinalu plej-ofa prvenstva Crne Gore.
Bokeljski derbi Arsenal - Igalo završen je bez golova, uz odličan fudbal,  posebno Tivcana.
Šesto izdanje Strip vikenda održaće se od 16. do 18. aprila na više lokacija u Herceg Novom., pod nazivom “50 godina Tica”.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (utorak, 13. april 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1292 uzorka na novi koronavirus. Ukupno je dijagnostikovano 216 novopozitivnih, iz Tivta petoro.

Prethodna, 2020. godina kao da je bila godina novog rođenja, nerješenosti i  prelaza, u kojoj smo imali vremena da se odmorimo, promislimo, preispitamo i počnemo na nov način slagati prioritete. Sa druge strane 2021. osjećamo da je dobro pritegla sve ograničenosti našeg Ega i nema nam mrdanja...

Tivat, ulaskom u Green Destinations, očekuju brojne pogodnosti, koje se između ostalog odnose i na globalno prepoznavanje kao turističke destinacije. Pored Green Destinations ili Quality Coast Awards sertifikovanja, zatim priznanja za dobre primjere prakse, tu je i besplatna povezanost sa globalnom turističkom zajednicom destinacija koje teže održivom turizmu, saopštili su danas iz Turističke organizacije Tivta.